Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Medlemsmøde – Aarhus

29. oktober 2022 kl.13:30 - 17:00

Igen i år inviterer Trigeminus foreningen til medlemsmøder, hvor vi vil informere om det sidste nye vi har fra læger og forskere, og hvor der vil være mulighed for at udveksle erfaringer mellem deltagerne.
Der vil være 2 – 3 medlemmer fra bestyrelsen med til hvert møde, og som gerne vil lytte til jeres historier og til jeres eventuelle spørgsmål. I det omfang vi ikke kan svare, vil vi tage spørgsmålene op med specialisterne fra Dansk Hovedpinecenter og melde tilbage efterfølgende.
Møderne er planlagt som eftermiddagsmøder (fra kl. 13:00 – ca. kl. 17:00), hvor man drikker en kop kaffe sammen, og hvor I er velkomne til at tage et familiemedlem med, så I ikke skal komme alene. Møderne er normalt en god oplevelse. Man fornemmer, at man ikke er alene om sin lidelse, man lærer hvordan andre tackler tilsvarende smerter, – og der kan være tanker, som falder på plads.
Skulle I kende andre, der lider af trigeminus neuralgi eller atypiske ansigtssmerter, er de også velkomne, selv om de ikke er medlemmer af foreningen.

Tilmelding tryk her senest 23. oktober

Dagsorden for informationsmøderne:

  1. Velkomst, præsentation af foreningen og bestyrelsesmedlemmer
  2. Præsentation af mødedeltagere og lidt om deres sygdomsforløb – herunder hvordan man har det i dag, hvilken medicin man får inkl. dosis og evt. bivirkninger, og hvordan man fungerer i dagligdagen. Vi vil forsøge at fordele tiden, så vi når bordet rundt. Man bestemmer selv hvor meget man vil dele med andre.
  3. Nyt fra foreningen
  4. Indlæg ved læge fra Dansk Hovedpine Center Jacob Worm, der vil fortælle om hvad man kan anbefale de patienter, der er opgivet fra Rigshospitalet m.h.t. andet medicin eller reoperation. Derudover vil han fortælle om hvad man laver på Dansk Hovedpinecenter.
  5. Medlemmernes ønsker til temaer eller områder som bestyrelsen kan tage op.
  6. eventuelt

Detaljer

Dato:
29. oktober 2022
Tidspunkt:
13:30 - 17:00
Hjemmeside:
trigeminus.dk

Arrangør

Trigeminusforeningen
E-mail
tn@trigeminus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
Aarhus, Midtjylland 8210 Danmark
+ Google Maps
Telefon
+45 86156844
Se Sted hjemmeside
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.