Header-narrow
Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Lamotrigin og eventuelt sammen med Apydan

Lamotrigin og eventuelt sammen med Apydan 4 år 10 måneder siden #41

Hej Alle

Er der nogen der har erfaring med Lamotrigin og eventuelt sammen med Apydan, om det virker, og hvilke bivirkninger er ved denne medicin ??

Mit problem er at jeg ikke må arbejde hvis der er et rød trekant på min medicin og ovennævnte medicin er åbenbart eneste mulighed.

Jeg har fået mr scanning på Glostrup, som fortæller at der er "multiple, både arterielle og venøse, kontaker højresidigt ved nervus trigeminus med atrofi ... " og er derfor et oplagt emne til operation. Meeennnnn måske jeg lige skulle prøve ovennævnte medicin først ...!!!
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Lamotrigin og eventuelt sammen med Apydan 4 år 8 måneder siden #47

  • DAV
  • DAV's profilbillede
  • IKKE ONLINE
Hej

jeg har fået Lamotrigin gennem længere tid, min læge siger dog at det ikke som sådan er smertestillende, men det får nerven "til at holde sig i ro" så derfor skal jeg fortsætte med dette sammen med Gabapentin. Jeg har fået lavet en Mikrovaskulær op. i 2008 på Århus Uni. og en Glycerolblokade i 2010 i Glostrup og senest en Ballondilatation i 2012 på Riget. Jeg har så lykkeligt været smertefri siden Sep. 2012 og trapper ud af alt mit Morfin og mangler kun et enkelt trin mere, så til jul er jeg ude af alt på nær de to præparater som jeg skal fortsætte med.
Bivirkninger af Lamotrigin er mund-tørhed for mit vedkommende.
jeg har 15 km på arbejde hver vej og har forespurgt lægen ang. den røde trekant og må gerne køre bil, men med forsigtighed. Den betyder jo ikke forbud men blot påbud om opmærksom hed..Og som han sagde der er forskel på folk som får medicinen hele tiden og så dem der bare får en pille ind imellem, man lærer jo hurtig sin krop og evt. symptomer fra pillerne at kende. Men måske i har nogle helt specifikke regler på dit job som skal overholdes. Knus fra Dorthe og held og lykke
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Følgende bruger(e) har sagt tak: Griffen

Lamotrigin og eventuelt sammen med Apydan 4 år 8 måneder siden #48

Hej

Så vidt jeg kan se er gabapentin med rød trekant :-(
Men har du været igennem hele tre operationer før du er blevet smertefri ???
Sådan som jeg ellers har forstået det, skulle mikrovaskulære operation da ellers kunne sætte en stopper for TN. Det håber jeg ihvertefald !! så jeg kan komme igang med mit job igen igen...
Men tak for din historie. Min følger efter den 24 oktober ...
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Lamotrigin og eventuelt sammen med Apydan 4 år 3 måneder siden #76

Hej Griffen
Hvordan går det dig?
Håber, du er bedre.
Bedste tanker Ulla
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Lamotrigin og eventuelt sammen med Apydan 4 år 3 måneder siden #77

Hej Ulla

Tak, jeg har det godt. Jeg dumpede desværre til endelig prøve som Stationsbestyre, så pt er jeg udlånt til Banehuset. Det gode er så, at jeg nu ikke er afhængig af den røde trekant. Så nu er jeg begyndt at trappe ned på Lamotrigin og startet op på oxcarbazepin og tage dem som et mix. Botox'en jeg fik i januar er desværre ikke så effektiv som første gang, men denne gang fik jeg heller ikke den ved læben. Men smerte mæssigt køre det på et rimelig niveau, som er til at holde ud.

Hvad med dig selv. Har du det godt og forhåbentlig ikke smerter af betydning ?

Kram, Arne
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Lamotrigin og eventuelt sammen med Apydan 4 år 3 måneder siden #78

Alt fint her!
Vi ses
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.281 sekunder