Header-narrow

Medlemsmøder/Foredrag

Forstå og Håndter din smerte

I foråret havde vi et tilbud til medlemmer og andre interesserede om at deltage i et smertekursus. Dette tilbud blev godt modtaget, så vi har besluttet at tilbyde endnu 3 kurser i vinteren/foråret 2018.

Foredragsholderen er igen Laila Bendix fra Odense Universitets Hospitals Smertecenter, som giver kurset i en særlig udgave stilet til trigeminus ramte. Men jeg vil ikke undlade at fortælle, at rigtig mange andre kan få glæde af kurset. Man får en forståelse for, hvad det er smerter gør ved en person, uanset om det er en hurtig kort smerte eller en kronisk smerte, som mange af os jo lider af.

Næstved:         Søndag den 4.02.2018              kl. 11:00 til 14:00
Holstebro:       Torsdag den 8.03.2018              kl. 17:00 til 20:00
Fredericia:       Søndag den 15.04.2018            kl. 11:00 til 14:00

Tilmelding og fristen herfor vil senere blive meddelt pr mail/brev sammen med adressen på de respektive lokaler. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen, så vi kan mødes ved dette arrangement.

Kurset er gratis for medlemmer, men koster kr. 100,- for andre, der vil deltage.
Dette beløb opkræves fra ikke medlemmer, fordi vi serverer en blød sandwich, lidt at drikke samt kaffe og kage i de pauser, der er indlagt i kurset.

Jeg håber meget, I vil sætte tid af til dette kursus. Fortæl også gerne venner og bekendte om det. Tilsvarende kurser bliver holdt på OUH’s Smertecenter med stor succes.

Lonni U. Jensen