Header-narrow

Medlemsmøder/Foredrag

 
Medlems– og Informationsmøder 2018

I efteråret 2018 vil vi igen invitere til medlemsmøder, som vi har gjort det de seneste mange år. 

Randers        d. 3.11.2018

                    Sted: Mødelokale hos Firmaet BEC Aps., Zinkvej 6, 8940 Randers SV
                    Tidspunkt: 14:00 - 16:30
                    Tilmelding: senest mandag . 29. oktober på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på Tlf 6172 2111 gerne som SMS


Esbjerg         d. 4.11.2018

                      Sted: Jerne Kro, Fredensgade 28, 6705 Esbjerg
                      Tidspunkt: 14:00 - 16:30
                      Tilmelding: senest fredag . 26. oktober på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på Tlf 6172 2111 gerne som SMS


København   d. 17.11.2018

                      Sted: Danhostel Copenhagen Amager, Vejlands Allé 200, 2300 København S
                      Tidspunkt:  14:00 - 16:30
                      Tilmelding: senest fredag . 9. november på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på Tlf 6172 2111 gerne som SMS
                      Danhostel ligger i gå-afstand fra Sundby Metrostation ( 1,3 km. )


Ringsted       d. 18.11.2018

                      Sted: Danhostel Ringsted, Sct. Bendtsgade 18, 4100 Ringsted
                      Tidspunkt:  14:00 - 16:30
                      Tilmelding: senest fredag . 9. november på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på Tlf 6172 2111 gerne som SMS


Alle medlemmer vil få tilsendt en e-mail, eller et brev, når tiden for disse møder nærmer sig.

Ved disse informationsmøder vil der altid være 2 fra bestyrelsen, som vil lytte til, hvad I har at fortælle os. Vi vil informere om det seneste nye, vi har fra læger og forskere. Vi vil svare på spørgsmål, så godt vi formår, eller undersøge og melde tilbage til jer efterfølgende.

Møderne er planlagt som eftermiddagsmøder, hvor man drikker en kop kaffe sammen, og også indbyrdes kan udveksle erfaringer. Det viser sig for rigtig mange medlemmer at være en god oplevelse. Når man fornemmer, at man ikke er alene om denne sygdom, kan der være tanker, der falder på plads.

Ved disse møder er også et familiemedlem velkommen til at deltage, så I ikke skal komme alene. Kender I til andre, der har sygdommen TN eller Atypiske ansigtssmerter, og som ikke er medlemmer af foreningen, er også de velkomne.

På gensyn.

Lonni U. JensenOsteopati – Er det noget for Trigeminuspatienter?

Vi har fra et medlem fået anbefalet Osteopati som en relevant behandlingsform for visse TN-patienter.

I fortsættelse heraf har vi i samarbejde med Migræne & Hovedpineforeningen fået kontakt til en Osteopat, som gerne vil fortælle mere om denne behandlingsmulighed.

Så vil du vide mere om dette, så reserver dagen:

Torsdag d. 15.nov. kl. 18–20, Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Århus

hvor Osteopat og fysioterapeut Tommy Hedelund vil komme med eksempel på den osteopatiske behandlingstilgang til migræne-, hovedpine- og trigeminuspatienter.

Foredraget vil indeholde et anatomisk overblik over hvilke nerver og andre strukturer, der er relevante at forstå som årsager til migræne, hovedpine og trigeminussmerter. Endvidere vil foredraget give et overblik over den osteopatiske kliniske tilgang til behandling af disse og til behandling i al almindelighed.

Tommy vil tilbyde at undersøge og prøvebehandle en patient blandt deltagerne, for at synliggøre hvad osteopati er, ligesom han vil give eksempler på, hvordan en behandling kan forløbe.

Prisen for at deltage er kr. 50,- for medlemmer af Trigeminus Foreningen og 75,- kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding senest den 8. november på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med samtidig betaling via MobilePay til 27106 – eller eventuelt indbetaling på forenings konto i Nordea, 2640 – 0751 444 443.

Mærk indbetalingen med antal deltagere og ”Osteopati”, f. eks. ved 1 medlem og 1 gæst: ”1x50 +1x75 osteopat”.

Medlemmer af Migræne & Hovedpineforeningen kan eventuelt tilmelde sig over Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og deres MobilePay.

Lonni U.